Information on Adopted Accounting Policies in the Notes to the Financial Statements - Srnišová, Petra, 1981-
Poznámky ako neoddeliteľná súčasť účtovnej závierky. Analýza rozsahu povinných informácií. Porovnanie obsahu a rozsahu požadovaných informácií pre všetky veľkostné skupiny: mikrosubjekty, malé a veľké entity. Otázka dostatočného a uspokojivého vysvetlenia informácií v požadovaných údajoch v účtovných závierkach.