Comparison of Labor Productivity in Tourism and the Other Sectors of the Slovak Economy - Naňáková, Martina, 1990-
Analýza a vyhodnotenie postavenia cestovného ruchu na základe produktivity práce v slovenskej ekonomike. Hrubý domáci produkt slovenskej ekonomiky a jeho priemerný rast v rokoch 2005-2016. Meranie a vývoj produktivity práce. Rozvoj hrubej pridanej hodnoty a zamestnanosti v cestovnom ruchu.