Fuzzy Functional Dependencies and Linguistic Interpretations Employed In knowledge Discovery Tasks from Relational Databases - Vučetić, Miljan
Skúmanie a získavanie znalostí v relačných databázach pomocou fuzzy logiky. Algoritmus je založený na fuzzy funkčných závislostiach a lingvistických interpretáciách. Prezentácia výsledkov pomocou viet prirodzeného jazyka, ktoré sú ľahko čitateľné.