<The> Axiomatization of Asymmetric Disjunction and Conjunction - Hudec, Miroslav, 1969-
Rozpoznanie a formalizovanie rôznych požiadaviek na asymetrickú disjunkciu a konjunkciu, ktoré sú znázornené prostredníctvom príkladov.