Mobile Internet Before Fifth Generation Cellular Systems (5G) (Determinants of Internet Coverage and Its Quality) - Jankovič, Patrik, 1992-
Analýza determinantov pokrytia mobilnou internetovou sieťou medzi regiónmi sveta pred 5G.