Vývoj inovačnej politiky v Slovenskej republike - Čižiková, Andrea
Vedecký a technický pokrok ovplyvnený globalizáciou, stúpajúci význam inovácií. Globalizácia ponúkajúca nové možnosti realizácie, otváranie nových trhov. Hodnotenie inovačnej politiky v Slovenskej republike. Aktivity vlády SR na zvýšenie inovačnej výkonnosti.