Aktuálne z autorského práva - Škreko, Anton
Aktuálne udalosti v oblasti autorského práva. Stratégia pre jednotný digitálny trh z iniciatívy Európskej komisie. Smernica o autorskom práve na jednotnom digitálnom trhu ako kľúčový právny akt. Princíp inkluzívnosti, účasti a zodpovednosti všetkých krajín na zvyšovaní kvality vzdelávania. Plánovaná novelizácia Autorského zákona a ďalšie.