Can Money Buy Health? DEA Analysis of Healthcare Expenditure - Jankovič, Patrik, 1992-
Odhad efektívnosti výdavkov na zdravotnú starostlivosť pomocou analýzy dátových obalov. Návrh dvoch ekvivalentov modelov analýz obalov dát. Porovnanie SR s ostatnými krajinami EÚ. Vývoj hodnotenia účinnosti medzi rokmi 2011 a 2016.