Review on Cloud Computing Security Challenges - Osei-Opoku, Evans
Bezpečnostné problémy spojené s cloud computingom. Typy cloudových a servisných modelov. Cloud computing charakterizovaný ako webová softvérová služba, z dôvodu zdrojov informačných technológií, ako sú sieť, server, úložisko a ďalšie, ktoré sú založené na webe.