Addressing Terrorism in the XXI Century Case of Albania - Balliu, Alesia
Systematická právna analýza terorizmu ako globálneho fenoménu, jeho definícia podľa medzinárodného práva a albánskeho trestného zákonníka vrátane foriem terorizmu. Analýza zdrojov financovania, vzájomné vzťahy terorizmu s obchodovaním s drogami a praním špinavých peňazí. Úloha, ktorú médiá zohrávajú pri pomoci alebo v boji proti terorizmu.