Formation and Optimization of Transport Networks in the Conditions of the Digital Integral Environment for Transportation - Zhelenkov, Boris
Popis prostredia digitálnej integrovanej dopravy. Prezentovanie metód na výber základnej trasy a vytváranie dopravných sietí.