<The> Impact of Information Systems on Port Performance: The Case of Morocco's Agadir Port - Jouad, Soukaina
Ako môžu informačné systémy zlepšiť výkon, stimulovaním spolupráce medzi viacerými prevádzkovateľmi prístavov a zvyšovať produktivitu lodí. Úloha informačných systémov pri zlepšovaní výkonnosti prístavu Agadiru. Logistika sa stáva nevyhnutne komplexnejšou pre riadenie veľkého objemu prepravy, pre riadenie rizík a plnenie očakávaní rôznych zákazníkov, ktorí požadujú stále vyššiu úroveň výkonu, nižšie náklady a lepšiu kvalitu služieb. Integrácia informačných systémov do logistiky vytvorila konkurenčné dodávateľské reťazce. Vyhodnotenie vzťahu medzi informačnými technológiami a výkonom. Výmena informácií je nevyhnutná, a preto prístavy stále viac využívajú najmodernejšie informačné a technologické služby.