Is Financial Literacy the Way to Financial Independence? - Beličková, Kornélia, 1966-
Finančná sloboda znamená možnosť voľby. Finančne gramotná a finančne nezávislá osoba nepracuje z dôvodu ekonomickej nevyhnutnosti, ale preto, že ju to baví.