Innovative Leadership Style for Industrial Companies - Aschbacher, Christine
Inovácia je pre priemyselné spoločnosti veľmi dôležitá, najmä v konkurenčnom prostredí a preto v súčasnosti lídri hľadajú nový štýl vedenia, ktorý riadi inovácie v podniku. Úspešné inovatívne vedenie a lídri zajtrajška. Popis štýlov vedenia. Podnikové stratégie, riadenie, inovačný potenciál a inovačný manažment. Inovačné vedenie spoločnosti Apple.