Foreign Direct Investment and Economic Growth: Evidence from Bangladesh Economy - Islam Rajib, Moshfequl
Rôzne stimuly pre rast hospodárstva ako sú priame zahraničné investície. Vplyv prílivu priamych zahraničných investícií na hospodársky rast v Bangladéši v období rokov 1989 - 2017 pomocou techník analýzy časových radov. Prílev priamych zahraničných investícií, spotreba vlády, veľkosť populácie a pozitívny vplyv na hospodársky rast.