Assessing the Relationship Between Financial Imbalances and Endogenous Regional Economic Development of Ukraine - Taras Lvovich, Kloba
Metódy hodnotenia efektívnosti finančných nástrojov pri stimulácii regionálneho rozvoja. Hlavné identifikačné ukazovatele na identifikáciu prepojenia medzi finančnou nerovnováhou a endogénne orientovaným regionálnym rozvojom sú hrubý regionálny produkt; medzivládne prevody; príjmy miestneho rozpočtu (daňové príjmy, nedaňové príjmy, iné príjmy) Ukrajiny.