<The> Importance of Entrepreneurial Skills for the Success of Agricultural Entrepreneurs - Matulčíková, Marta, 1964-
Záujem mladých ľudí o rozvoj vidieka a zoznámením sa so súčasnými životnými štandardmi v danom prostredí. Analýza rozsahu podnikateľských aktivít v poľnohospodárstve. Prieskum súčasnej situácie v oblasti osobného rozvoja podnikateľov a ich spolupracovníkov v prostredí malých slovenských fariem.