Podvodov pribúda
Podnikanie je čoraz viac poznačené podvodmi. Deje sa to nielen na Slovensku; podobné skúsenosti majú aj v Českej republike, Maďarsku či Rumunsku. Rôzne typy príkladov. Spôsoby prevencie.