Zamestnávanie rodinných príslušníkov jednoosobovými eseročkami - Bystrická, Katarína
Novelizácia zákona č. 320/2019 o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 1. 1. 2020. Novela sa vzťahuje iba na eseročky s jedným spoločníkom – fyzickou osobou. Stručný výklad zákona. Ďalšie podmienky.