Application of International Law in International Relations - Brocková, Katarína, 1976-
Postoj štátov k medzinárodnému právu. Dôsledky a oslabenie efektívnosti jeho tvorby a uplatňovania. Ochrana medzinárodných záujmov, uprednostňovanie individuálnych záujmov štátov a privatizácia medzinárodných a štátnych záujmov.