Vplyv sankcií na migračné toky z Ruskej federácie do Európskej únie a integrácia ruských migrantov v pobaltských štátoch - Dancáková, Ivana
Migračné tendencie z Ruskej federácie do Európskej únie. Analýza zmeny ruských migračných tokov smerujúcich do EÚ po zavedení sankcií v roku 2014. Dôsledky uvalenia sankcií na migráciu a prístupy k integrácii ruských imigrantov v členských štátoch EÚ (najmä pobaltské krajiny).