Group Size Effects in Public Good Game - Sirakovová, Eva, 1994-
Vplyv veľkosti skupiny v mechanizme dobrovoľného prispievania. Experiment s dobrovoľným prispievaním na rôzne účty (individuálne účty a skupinové účty). Faktory ovplyvňujúce ochotu prispievať peniaze na verejné statky.