Human-Machine Collaboration as a Factor of Labour Productivity and Efficiency - Menshikov, Vladimir
Zaoberanie sa nasledujúcimi otázkami: či práca ako druh činnosti, i ako hodnota života skutočne stráca svoj význam v modernom svete a či je spolupráca človek-stroj „motorom“ alebo významným faktorom produktivity a efektívnosti práce. Sporný príklad spolupráce človek - stroj v Lotyšsku. Digitálne zručnosti obyvateľstva a prijatie informačných a komunikačných technológií.