Prístupy k environmentálnemu vzdelávaniu a výskumu na Fakulte manažmentu Prešovskej univerzity v Prešove - Chovancová, Jana
Problematika ochrany životného prostredia a udržateľného rozvoja je teoreticky rozpracovaná, avšak problémom ostáva praktická implementácia týchto princípov do života spoločnosti. Pozornosť sa upiera na environmentálnu výchovu a vzdelávanie, ktorých cieľom by mala byť zmena myslenia a postojov súčasnej generácie mladých ľudí tak, aby boli schopní chápať a riešiť integrované problémy ako v lokálnom, tak i globálnom prostredí. Environmentálne vzdelávanie na Fakulte manažmentu Prešovskej univerzity v Prešove. Vedecko-výskumné a edukačné projekty.