Popularizácia environmentálnej vedy a zvyšovanie environmentálneho povedomia - Valentiny, Tomáš
Vzdelanie ako základný element popularizácie environmentálnej vedy. Nástroje a kanály popularizácie a budovania environmentálneho povedomia. Časopisy ako nástroj popularizácie environmentálnej vedy. Múzeá a výstavy. Integrácia environmentálnej vedy do spoločenských aktivít. Negatívne aspekty popularizácie vedy.