Náš vládca mobil - Petrášová, Michaela
Význam mobilu ako predajného kanála v súčasnosti raketovo rastie. Obchodníci sa silnejúcemu online prostrediu prispôsobujú. Používanie mobilu u staršej generácie. Personalizácia ako budúci trend. Ako ešte využiť mobil v praxi.