Bojíme sa, ale veríme
Obavy z koronavírusu zavládli vo všetkých socio-demografických skupinách na Slovensku. Ľudia preto chápu a prijímajú rázne opatrenia na zamedzenie nákazy. Mení sa aj ich správanie. Slováci očakávajú že by sa situácia mala vrátiť do normálu do šiestich mesiacov.