Youth Crime in Karachi and London: A Comparative Analysis (Since 1990-2000) - Qadri, Muhammad Ahmed
Porovnávacia analýza kriminality mládeže v Londýne (Spojené kráľovstvo) a Karáčí (Pakistan). Preskúmanie, či je miera kriminality vyššia v dvoch rôznych mestách, ktoré sú od seba úplne odlišné či už ide o sociálne, kultúrne, náboženské faktory alebo životný štýl a prostredie. Prevalencia kriminality mladistvých v rôznych spoločnostiach. Klasifikácia a druhy trestných činov.