Úprava rozpočtových pravidiel v čase mimoriadnej situácie - Konečná Veverková, Ingrid
Úpravy rozpočtových pravidiel, ktoré boli prijaté v čase mimoriadnej situácie z dôvodu ochorenia COVID-19 a týkajú sa dôležitých oblastí samosprávy obce.