O opatrení všeobecnej povahy v kontexte verejnosprávnej činnosti - Kukliš, Peter
Verejnosprávna činnosť - obsah činnosti. Formy činnosti. Klasifikácia foriem činnosti. Opatrenia všeobecnej povahy - vymedzenie opatrenia. Parciálna slovenská právna úprava. Materiálne vs. formálne poňatie. Opatrenie všeobecnej povahy ako normatívny správny akt. Terminologický aspekt.