Sociálne poistenie - nová dôchodková dávka - Fudák, Lukáš
Novela zákona o sociálnom poistení, ktorou sa zavádza 13. dôchodok. Rozsah sociálneho poistenia. Podmienky nároku na 13. dôchodok. Zvyšovanie dôchodkových dávok. Základný fond starobného poistenia, invalidného poistenia. Vymáhanie pohľadávok zrážkami zo mzdy. Povinnosti Sociálnej poisťovne. Exekučný poriadok. Sociálne zabezpečenie policajtov a vojakov. Životné minimum.