Osobitná ochrana poslancov Národnej rady Slovenskej republiky v pracovných vzťahoch - Bujňák, Vincent
Osobitná ochrana poslancov NRSR- historický vývoj, rozsah v pracovných vzťahoch. Aplikačná prax. Súčasný model osobitnej ochrany. Začiatok a koniec poskytovania ochrany. Postup pri vydávaní súhlasu predsedu NRSR. Následky neudelenia súhlasu.