Employee a Customer Experience jsou spolu úzce provázané - Uriga, Ján
Angažovanosť zamestnancov a zamestnanecká skúsenosť. Tri podmienky pre rozvoj zamestnaneckej skúsenosti: kultúra organizácie, fyzické prostredie a technologické zázemie.