Češi v zahraničí - Tomšovská, Barbora
Medzinárodné spoločnosti pri hľadaní kandidátov na manažérske pozície často kladú dôraz na zahraničnú pracovnú skúsenosť. Väčšinou je to výhoda pri výberovom konaní, v mnohých prípadoch je to podmienka na prijatie. Aká býva motivácia manažérov pre prácu v zahraničí. Dôvody a dopady odmietnutia zahraničnej misie. Prečo pracujú Češi v zahraničí. Digitálni nomádi.