Čeká nás prudký rozvoj on-line kanálů
Očakávaný prudký rozvoj on-line metód, ktoré pomôžu bankám a spoločnostiam pracovať na diaľku. Príkladom je prechod na paperless, kde sa fyzicky eliminuje tlačiareň. Firma Trask ponúka aj on-line podpis, kde sa užívateľ môže biometricky podpísať na ľubovoľnom zariadení. Iné príklady riešenia digitálnej komunikácie so zákazníkmi.