Epidemie koronaviru spolufinancování projektů neohrozí
Stručná informácia o Národnom rozvojom fonde (NRF), ktorého cieľom bude financovať významné infraštruktúrne projekty. Epidémia koronavíru by sa v činnosti prejaviť nemala, naopak, mohla by prispieť k nájdeniu ďalších investičných príležitostí.