Češi a reklama 2020 - Vysekalová, Jitka
Výskum postoja českej verejnosti k reklame. Dlhodobo pozitívny vývoj trhu s reklamou. Hlavné témy výskumu. Najväčší objem prostriedkov v televíznej reklame. Presýtenie reklamy na internete. Pomoc reklamy pri nákupnom rozhodovaní. Spoločenská úloha reklamy a postoje k reklame zameranej na deti. Segmentácia podľa postojov k reklame.