České bankovnictví ve víru revoluce - Sobková, Martina
České bankovníctvo zažíva v súvislosti s pandémiou COVID-19 doslova revolúciu. Skúsenosti českých bánk, ktoré sa musia sa prispôsobovať novým zmenán.