Výběř aktuálních kroků regulátorů a jiných autorit v reakci na Covid-19 - Macálka, Vladimír
Výzvy pre príslušné orgány na českej aj na celoeurópskej úrovni v oblasti regulácie v dôsledku vypuknutia pandémie Covid-19. Stabilizačné opatrenia ČNB. Protikrízové opatrenia daných orgánov. Stanovisko Finančného analytického úradu. Spotrebiteľské úvery. Odporúčania k riadeniu rizík spojených s poskytovaním hypoték.