Zamestnávanie cudzincov - Jaško, Jozef
Dňa 1.1.2020 nadobudol účinnosť zákon č. 374/2019 Z.z., ktorým došlo k novelizácií zákona č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti. Tento zákon upravuje právne vzťahy pri poskytovaní služieb zamestnanosti a v rámci nich upravuje aj podmienky zamestnávania cudzincov. Občania tretích krajín a občania únie. Modrá karta. Povolenie na zamestnanie. Povinnosti zamestnávateľa.