Intermediaries and Asymmetric Pricing: Evidence From the Market of Local Millet in Mali - Dembele, Alou
Článok skúma úlohu sprostredkovateľov, ako sú zberatelia, veľkoobchodníci a maloobchodníci, pri asymetrickom prenose cien prosa od výrobcov k spotrebiteľom na miestnych trhoch s prosom v Mali.