Zdaňovanie príjmov FO -zmeny v roku 2020 (2) - Matlovičová, Iveta
Brutácia nepeňažného príjmu zamestnanca. Od 1.1.2020 sa rozširuje "okruh benefitov" poskytnutých zamestnávateľom zamestnancovi, ktoré sú oslobodené od dane. Suma vynaložená zamestnávateľom na vzdelávanie zamestnanca. Nepeňažné plnenie na dopravu zamestnanca do práce a na zabezpečenie ubytovania. Príspevok na úhradu preventívnej zdravotnej starostlivosti.