Minimálne mzdové nároky zamestnanca - Hrtánek, Ladislav
Právo zamestnanca na výplatu mzdy. Mzda môže byť aj motivačným faktorom, ale v prípade jej zníženia aj sankčným nástrojom. Poskytovanie mzdy za vykonanú prácu a jej výška. Minimálne mzdové nároky.