Effects of Child Poverty on Child Labour and Deprivation Among Rural Farming Households in Enugu State, Nigeria - Omeje, Ejiofor Emmanuel
Skúmanie súvislostí a vplyvu socio-ekonomických premenných na detskú prácu vo farmárskych domácnostiach. Zber dát prostredníctvom štruktúrovaného dotazníka a rozhovoru.