Decarbonization in the V4 Countries: Renewables Goals in Draft National Climate and Energy Plans - Mišík, Matúš
Skúmanie a návrhov klimatických a energetických plánov štátov V4 predložených Európskej komisii. Analýza národných cieľov v oblasti obnoviteľných zdrojov energie. Pozícia Európskej komisie.