Klimatická zmena vo vzťahu k vode - Novák, Vladimír
Prejavy klimatickej zmeny na Slovensku. Nedostatok vody a sucho. Akčný plán na riešenie dôsledkov sucha a nedostatku vody v SR. Ciele Akčného plánu. Monitoring sucha na Slovenskom hydrometeorologickom ústave. Problematika povodní. Identifikácia 559 oblastí s výskytom významného povodňového rizika.