Vodné nádrže nielen v spektre klimatických zmien - Bednárová, Emília
Krátky pohľad do histórie výstavby vodných nádrží. Vplyv vodných nádrží na spoločnosť a životné prostredie. Vodné nádrže na Slovensku - čo nám dali a čo vzali. Vodné elektrárne a ich podiel na využívaní obnoviteľných zdrojov k výrobe elektrickej energie. Vodné nádrže ako súčasť opatrení k zmierňovaniu zmeny klímy.