Chatboti pomáhají s náborem i hledáním lidí - Vaníčková, Lucie
Využívanie virtuálnych asistentov vo veľkých firmách. Chatbot v riadení ľudských zdrojov. Výhody automatizovanej komunikácie. Česká sporiteľňa medzi priekopníkmi. Posun k strategickým využitiam chatbotov. Možnosť využitia chatbotov vo vzdelávaní, koučingu a krízovej komunikácii.