Motivace týmů na dálku je klíčový úkol - Novák, Vít
Influencer marketing ako účinná forma marketingu v rámci sociálnych sietí využívajúca vplyv uznávaných osôb na svojich folowerov či priateľov. Tzv. nanoinfluenceri a ich vplyv na koncových zákazníkov. Ako komunikovať s nanoinfluencermi. Komunikácia s nanoinfluencermi postavená na pozitívnej psychológii.