Krize je příležitost na sobě začít pracovat - Myslikovjanová, Simona
Zameranie sa na pozitívny kariérny rozvoj pracovníkov je jedným zo spôsobov ako si získať a udržať tých najlepších. Vzdelávanie zamestnancov ako zhodnotená investícia. Nástroj zvyšovania výkonu organizácie. Dôkladne premyslený plán vzdelávania.